5 תשובות
אורז זה פשוט על כל כוס אורז, שתי כוסות מים.
פסטה- מרתיחים סיר מים, שמים קצת שמן קנולה קצת מלח ואז אחרי שהם רותחים מכניסים את הפסטה עד שהיא בשלה וזה עניין של כמה דקות נגיד 10 בערך...
שם קצת שמן בסיר, אש קטנה
שם כוס פתיתים, וכף אבקת מרק
מערבב
מוסיף כוס וחצי מים רותחים
מערבב מוסיף תיבול לפי איך שאתה אוהב אני אוהבת להוסיף לפעמים פלפל שחור ומלח, או כורכום או פפריקה מה שמתחשק, לפעמים גם רק עם אבקת מרק עוף.
מכסה את הסיר
נותן להתבשל עדיין על אש קטנה איזה 10-12 דקות. פותח תסיר מערבב וזה מוכן.
תקרא את הוראות ההכנה על האריזה
פתיתים
מטגנים בצל (תלוי בכמה שאתה רוצה- עדיף חצי בצל עד בצל שלם אבל זה תלוי בטעם שלך)
שהוא נהיה קצת שחום מוסיפים פתיתים ומלח ומערבבים
אחר כך מוסיפים מים (שיכסו את הכל, אני אוהבת עם כמה שיותר מים זה נהיה נוזלי כזה ולא יבש)
מערבבים קצת ואז סוגרים עם מכסה ולא פותחים עד שזה מוכן

פסטה:
אתה מרתיח מים ורק שאתה רואה שהם מתחילים לבעבע ולרתוח ממש אתה שם מלח (כפית שלמה, אל תפחד לשים כי זה נספג ואחר כך לא מרגישים טעם אבל לא לשים כמויות גדולות מדי רק כפית..)
אחרי איזה דקה שתיים שהמלח נספג אתה שם שמן קנולה ואת הפסטה ומערבב קצת מדי פעם

לא רע בשביל מישהי שפעם כמעט שרפה את המטבח:)
תרתיח סיר עם מים שים פסטה שים מלח שים לפי העין אבל לא קצת תערבב כל כמה דקות ותיקח חתיכה לטעום ותבדוק אם החתיכה רכה כזאת