4 תשובות
הוא ישמר יותר טוב במקרר, אבל!!! עליך לשים לב אם זה לחם פרוס בשקית אדומה אז הוא עדין יותר מהלחם הפרוס בשקית הכחולה, מכיוון שיש לו הרבה תוספים לשמירת המרקם שלו, מה שאין ללחם השחור בשקית הכחולה, שאורך המדף שלו יותר חזק במיקצת.
שואל השאלה:
לשים לב, כלומר השני פחות יישמר טוב במקרר? או ששניהם יישמרו טוב?

זה לחם אנג'ל פרוס (לחם לבן).
במקפיא הכי טוב אבלבמקרר ישמר טוב יותר אך בשני המקרים יש להכניס אותו עם העטיפה שלו לשקית אטומה שכן רוב העטיפות של הלחמים מחוררות
כל מזון הנמא במקרר מעבד במהלך הזמן את איכותו כי בטמפרטורה הנמוכה יש תהליך של שינויי כימי בחומרים השונים- אך בקצב איטי. גורם ללחם לאבד מטעמו.
הנכון ביותר, לפרוס הלחם, רצוי טרי, להכניס לשקית ניילון אטומה ומקפיא. יכול להחזיק יותר זמן.
לקראת השימוש להוציא ולהפשיר על השיש וטיפ חימום לפני ההגשה.