7 תשובות
אני כבר ניסיתי הכל
והכי טוב זה לא לבשל אותם קצת ואז זה יורד בצורה הכי קלה
אפילו אם הידיים
אחצ"צ טובים.
פשוט למשוך את הנוצות, והן יוצאות בקלות, את הנוצות הקטנות (הפלומה) לשרוף על האש, להחזיק את העוף ידאחת ברגליים והשניה בגרון/בראש ולהעביר מעל להבה פתוחה ואז הפלומה נשרפת, כך העוף מחוטא מכל ה"מיקרובים" שניטפלו לעוף, כדאי לעשות זאת בחוץ כי הריח לא נעים.
מקווה שהועלתי
מאוד פשוט לחתוך חתיכה מהעור עם סכין ולמשוך את העור עם הנוצות. בהצלחה רבה וכל טוב.
שבת-שלום,
תולשים את הנוצות, שותפים את העוף, מבשלים אותו במים עם מעט מלח, (זה נקרא עוף מכובס).
כשהעוף מבושל, העור יורד מהר,
לשטוף קצת במים חמים...
שבת שלום:)
הנכון ביותר לקנות עוף מרוט ונקי
אפשר להשרות את העוף במים פושרים לא יותר מ-35 מע"צ ואז למשוך את הנוצות. עור-ממש לא נכון להורידכי הוא שומר על עסיסיות הבשר.
להשרות במים חמים מעל 40 מע"צ זה תחילת תהליך הבישול ויגמור לך את העוף.

שבת שלום
רן
היי, זה מה שאני עושה-
כדי לא להפוך את העוף ללא נקי כל כך בעזרת מגע עם הידיים (כפי שכולם יודעים, הידיים שלנו עם שמן מיוחד כזה), קחי מזלג וקלפי את העור מהעוף. במקרים כאלו, הנוצות יכולות לרדת. אם הן לא יורדות, השתמשתי במספריים וחתכי את הנוצות. מקווה שעזרתי!