סטיפס ל ?  


הקפאת עוף מבושל - קיבלתי עוף קפוא, אבל אני מתגורר לבד ועוף שלם אני לא גומר בשבוע. אי אפשר להפשיר אותו ואז לפרק אותו לחלקים ולהכניס למקפיא. האם אני יכול להכין את כולו ואז לפרק אותו לבשר מבושל ולהכניס למקפיא? ואז כל יום לאכול קצת?

שואל השאלה: Aviad3983‏  (7 בינואר 2013, 00:18)
תגיות: עוף,‏ בשר,‏ מתכונים,‏ קלוריות,‏ מטבח,‏ הקפאה
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
תשובת מומחה סטיפס: lior12120@gmail.com ‏ (337)

תעשה לו חצי הפשרה ותחלק אותו לחלקים וכך תוכל להחזיר אותו למקפיא בלי בעיה
בתאריך: 7 בינואר 2013, 01:05
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

שלום. תוכל לבשל את כולו ואז להקפיא את העודף ולחמם שוב כשתרצה. שים לב לא לחמם על גז כשזה קפוא אלא רק אחרי שיפשיר כי זה נותן טעם לואי.
המשיב: רון סמט ‏ (9)
בתאריך: 7 בינואר 2013, 11:00
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

צהריים טובים.
יקיר, בהחלט, אתה יכול להפשיר, לבשל את כולו, לחלק למנות, להכניס כל מנה לשקית של כריכים, לסגור היטב להשתדל (להוציא את האוויר מתוך השקית, ליצור ווקום) ולהקפיא, זו דרך לשמור על מזון.
בהצלחה.
ימים מבורכים, בעשייה והצלחות בחיים.
המשיב: חנה2 (עונה בכיר) ‏ (768)
בתאריך: 7 בינואר 2013, 12:29
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה