סטיפס ל ?  


אני רוצה להכין קציפת ביצים לעוגת ביסקוויטים, השאלה שלי היא איך עושים את הקציפה בצורה מהירה ויעילה, האם אפשר רק על ידי סוכר וחלמונים? והאם זה יהיה מספיק מתוק ומתאים לעוגת הבסקוויטים?

שואל השאלה: אנונימית2121‏  (19 באוגוסט 2011, 15:51)
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
אפשר להוסיף פודינג שיקשיח את זה וזה... עדיף עם שמנת מתוקה..
המשיב: ללי:) ‏ (256)
בתאריך: 19 באוגוסט 2011, 15:51
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

קציפת ביצים זה מחלבונים (השקוף) וסוכר
אני מציעה לך אם את לא עובדת לפי מתכון לעשות קצפת משמנת מתוקה
בהצלחה:)
המשיב: אלכסנדרה95 (עונה בכיר) ‏ (676)
בתאריך: 19 באוגוסט 2011, 15:53
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

בדרך כלל עושים את הקציפה מקצפת מתוקה ופודינג.. זה לא טוב לעשות את הקציפה מחלבונים..
המשיב: לאן שהלב לוקח... ‏ (236)
בתאריך: 19 באוגוסט 2011, 16:21
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה