סטיפס ל ?  


אני רוצה להכין קציפת ביצים לעוגת ביסקוויטים, השאלה שלי היא איך עושים את הקציפה בצורה מהירה ויעילה, האם אפשר רק על ידי סוכר וחלמונים? והאם זה יהיה מספיק מתוק ומתאים לעוגת הבסקוויטים?

אנונימית2121‏  (19 באוגוסט 2011, 15:51)
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
אפשר להוסיף פודינג שיקשיח את זה וזה... עדיף עם שמנת מתוקה..
ללי:) ‏ (255)
19 באוגוסט 2011, 15:51
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

קציפת ביצים זה מחלבונים (השקוף) וסוכר
אני מציעה לך אם את לא עובדת לפי מתכון לעשות קצפת משמנת מתוקה
בהצלחה:)
אלכסנדרה95 (עונה בכיר) ‏ (674)
19 באוגוסט 2011, 15:53
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

בדרך כלל עושים את הקציפה מקצפת מתוקה ופודינג.. זה לא טוב לעשות את הקציפה מחלבונים..
לאן שהלב לוקח... ‏ (234)
19 באוגוסט 2011, 16:21
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה