סטיפס ל ?  


היי, אני צריכה מתכון לפסטה רגילה, משהו קל כי אני לא יודעת לבשל.

שואל השאלה: חנוש 100‏  (20 באוגוסט 2011, 22:58)
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
למשל תוכלי לשים מעל הפסטה "רוטב פסטה" מוכרים רהבה בחנויות מוכן.
המשיב: ספיר.. ‏ (28)
בתאריך: 20 באוגוסט 2011, 22:59
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

תבשלי את הפסטה עם כף מרק עוף מעט פלפל שחור ומלח (:
המשיב: אנונימית
בתאריך: 20 באוגוסט 2011, 22:59
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

תשובת מומחה סטיפס: מור כהן. ‏ (876)

את מרתיחה מים בסיר מוסיפה קצת שמן מלח ופלפל, מכניסה את הפסטה לסיר 8-11 דקות..
מסננת את הפסטה ואז בסיר מטגנת בצל עם שום (אם את אוהבת) מוסיפה רסק עגבניות קצת קצת מים ועגבניה חתוכה..
מוסיפה את הפסטה..
בתאבון!
שבוע טוב:)
בתאריך: 20 באוגוסט 2011, 23:00
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

שואל השאלה: אני צריכה ממש תדרוך של כל צעד לדוגמא לקחת סיר לשים את הפסטה
המשיב: חנוש 100 ‏ (14)
בתאריך: 20 באוגוסט 2011, 23:00
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

תקחי פסטה ותבשלי אותה במים, אח"כ בסיר אחר תתגני עגבניות חתוכות עם בצל או רסק עגבניות, וכשהבצל מוכן או שהעגבניה מוציאה מיצים אז תוסיפי לסיר עם הפסטה ותערבבי.

בתאבון!
המשיב: lo♥e ‏ (65)
בתאריך: 20 באוגוסט 2011, 23:04
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

שבוע טוב - את לא חייבת רוטב עם רסק עגבניות יש הרבה סוגיי רטבים טעימים למשל
את יכולה לטגן בצל שהבצל נהיה שקוף לקחת פיטריות וגמבה אדומה רצועות דקות ושמיר קצוץ
לטגן ביחד אחריי זה לקחת אבקת מרק פיטריות להוסיף כורכום פלפל שחור ומים עד שמתקבל רוטב סמיך עם צריך עוד מים להוסיף בהדרגה מאד טעים
יש עוד אפשרות לרוטב - לקחת בצל גמבה אדומה גזר קישואים פיטריות כרפס שמיר כרוב לבן
גמבה צהובה גמבה ירוק בהיר שום את כל הירקות לחתוך רצועות דקות ולהקפיץ אותם על מחבט עם מעט שמן רגיל או שמן זית כשהירקות מיתאדים ומיתבשלים (להקפצה לא שמים מים )
על אש קטנה מוסיפים מרק עוף פלפל שחור תבלין שווארמה ורוטב סוייה מערבבים הכל ביחד
שהירקות מוכנים שמים על פסטה מבושלת ומערבבים יוצא טעים חבל על הזמן
יש עוד רוטב - את מטגנת בצל מאדה אותו עד שמזהיב שמה רסק עגבניות פפריקה מרק עוף ושום מים ונותנת להיתבשל עד שהרסק מיתאדה ונהיה סמיך עם צריך להוסיף מים להוסיף על אש קטנה אם רוצים לעשות את הרוטב בשרי צריך לבשל את הבשר קודם בסיר ניפרד עד שנהיה רך או שניצל חותכים לרצועות דקות או לא חייב בשר עם הרוטב מוכן איפשר ליפתוח טונה ולערבב איפשר להכין מדבוכה וגם לשים על פסטה
המשיב: ליאת חדד (נאמן סטיפס) ‏ (2106)
בתאריך: 20 באוגוסט 2011, 23:16
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

העצה שלי היא שתבדקי באינטרנט מתכונים פשוטים.. נסי לכתוב;"פסטה ברוטב עגבניות" ותראי מה ייצא לך. שיהיה לך בהצלחה!
המשיב: שיר
בתאריך: 20 באוגוסט 2011, 23:19
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

מדבוכה - לוקחים עגבניות בשלות לא חזקות חותכים לקוביות בצל חתוך קצוץ גמבה אדומה רצועות דקות שום לפחות ראש פרוס לפרוסות שמים בסיר שטוח או מחבט מוסיפים שמן (לא מים ) כי העגבניות מוצאים מים כשהמים ניספגים והעגבניות מיתבשלות כמו רסק אז מוסיפים פפריקה מתוקה כמון מרק עוף ואם את אוהבת חריף את יכולה לשים פלפל חריף ירוק מההתחלה או רק פפריקה חריפה לא חייב את הרוטב הזה עם תשימי על פסטה יהיה שיגעון
וגמבה ירוקה בהירה שכחתי להגיד לך שיהיה בהצלחה ואם תצתרכי עזרה במתכונים אני לשירותך
המשיב: ליאת חדד (נאמן סטיפס) ‏ (2106)
בתאריך: 20 באוגוסט 2011, 23:22
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

http://www.mevashlim.com/Ingredient/507001.asp
המשיב: I ♥ YOU ‏ (304)
בתאריך: 20 באוגוסט 2011, 23:42
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

1. לוקחים סיר די גדול וממלאים אותו במים (לא עד הסוף כדי שישאר מקום לפסטה)
2. מרתיחים את המים על אש בינונית.
3. לאחר שהמים רתחו מוסיפים כף מלח
4. מוסיפים את הפסטה ומערבבים בכף עץ כדי שהיא לא תדבק (שימי לב! לא לכסות את הסיר)
5. מחפשים על האריזה כמה דקות יש לבשל את הפסטה, זה תלוי בסוג הפסטה. בד"כ כ-10 דקות.
6. מסננים את הפסטה, שוטפים אותה במיים קרים כמה פעמים, כדי לשטוף את העמילן שהופרש בזמן הבישול.
7. מכינים רוטב ושופכים על הפסטה.

רוטב פשוט פשוט: שמן זית+ פרמזן. רטבים יותר מסובכים שלחו לך כאן ואפשר לחפש באינטרנט.
בהצלחה ובתאבון.
המשיב: אלמה ‏ (147)
בתאריך: 21 באוגוסט 2011, 00:34
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

אהלן, אמרת פסטה קלה, קיבלת תשובה במהירות, אספתי לך כמה סרטונים שמתאריך בצורה מעוד קלה, איך מכינים פסטה תהני!
המשיב: alon974 (האתר שלי)
בתאריך: 28 באוקטובר 2012, 08:19
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה