התחברות
הרשמה
איזה קמח צריך ללביבות? קמח חיטה לבן או קמח תופח?
13 בפברואר 2013, 22:39
קמח
מתכונים
מאפים
קמח תופח
עוגות
מאפה
תשובה אחת
לפי מה שאני זוכרת, קמח רגיל..
ה
הכל תפוס!!
באותו הנושא:
איזה קמח עדיף לפנקייק קמח חיטה או קמח תופח?
תוספות ללביבות - עם איזה תוספות אפשר להגיש לביבות?
חיטת דורום - היי, מה יותר בריא פסטה מחיטה מלאה או מחיטת דורום? ומה זה בדיוק חיטת דורום?
איזה קמח צריך בסופלה תופח או רגיל?
אני מכינה עוגת מייפל ואין לי קמח תופח אבל יש לי קמח רגיל ואבקת אפייה, כמה אבקת אפייה אני צריכה לשים אם צריך לשים 1.5 כוס קמח תופח?
אני צריכה לעוגה קמח תופח. יש לי רק קמח חיטה לבן רגיל מה. אני עושה?
אם אני מכינה עוגה עם קמח תופח צריך להוסיף אבקת אפיה?
שימוש בקמח תופח בהכנת בלינצ'ס - אפשר להשתמש בקמח תופח (של אוסם) במקום קמח רגיל בבלינצ׳ס?
מתכון ללביבות בטטה - אני רוצה בבקשה מתכון לביבות לטקס של בטטות.
ערך קלורי של לביבה קטנה - כמה קלוריות יש בלביבה קטנה?
כמה אבקת אפיה/סודה לשתייה צריך להוסיף לקמח רגיל כדי שיהיה שווה לקמח תופח?