7 תשובות
היי לחרוך (לשרוף) מעת את רסק העגבניות לפני הוספת נוזלים ותבלינים
+ מוסיפים מעת סוכר לרוטב.


בתאבון!
אסתי
את הספגטי תכניסי לסיר עם מיים רותחים למשך כ10-12 דקות לפי הסוג ומה שכתוב על האריזה.
את הרוטב תכיני בנפרד
קחי סיר חלבי הכי קטן שיש
הכניסי שמנת מתוקה, מהסוג שבלי סוכר
שימי על אש קטנה
הוסיפי מלח, שום ואגוז מוסקט אפשר גם פלפל
הביאי להרתחה המתיני מעט וכבי
תסנני את הספגטי תוסיפי את הרוטב
ובתאבון
אושר
להוביף פטאקי (מאין גבינה יוונית)
קודם תרתיחי את הספגטי במים עם קצת שמן וקצת מלח, כשזה רך תסנני..
אח"כ תתגני בצל, כשזה מוכן תוסיפי לזה מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור קצת, (אפשר גם קצת רסק עגבניות, אני אוהבת בלי) וכוס מים. תרתיחי עוד קצת על אש קטנה, ותוסיפי את הספגטי, לערבב..
בתאבון ובהצלחה!
בזמן שהספגטי על האש, לרסק עגבניות,3-4 להניח בצד, תקצצי בצל וטגני (בסיר נפרד) לאחר שהזהיב-הוסיפי 2-3 שיני שום קצוצות-ומיד מיד (לפני שהשום יפריש מרירות) הוסיפי את הרסק-ומיד אחרי 2-3 דקות טיגון-תבלי, פלפל שחור, פפריקה אדומה, ומלח, (יש כאלה מוסיפים מרק עוף פרווה-לעידון)
אחרי שהתבשיל הזה מבעבע-מוסיפים את המקרוני ומכבים מיד את האש-ממשיכים לערבב היטב. בתיאבון
תרתיחי את הספגטי.. תעבירי אותו למסננת.. ותשפחי עליו קצת מים פושרים..
הרוטב: רסק עגבניות, מרק עוף, שום קטוש, ותחתחי בצל קצוץ.
תחזירי את הספגטי לסיר ותשפחי את הרוטב על הספגטי.. ותערבבי טוב, שלא ישאר חלק בלי רוטב.
בתיאבון=)