סטיפס ל ?  


הכנת רוטב סלסה רוזה - היי, למישהו יש מתכון ממש טוב לרוטב סלסה רוזה? מתכון שכבר ניסיתם ואתם יודעים שהוא טוב.. תודה: )

שואל השאלה: אנונימית‏  (1 באוקטובר 2011, 17:31)
תגיות: רטבים,‏ רוטב,‏ סלסה,‏ מתכונים,‏ מטבח
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
שלום,
מעט שמן זית בערך כף.
1 בצל יבש חתוך לקוביות
5-6 עגבניות בשלות אדומות מקולפות וחתוכות לקוביות
1-3 שיניי שום טריות כתושות
1 רסק עגבניות קטן
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ( כפית), פפריקה חריפה (1/2 כפית)
מעט סוכר בערך כף שטוחה.
כמה עלי בזיליקום טריים (אפשר בלי).
שמנת מתוקה לבישול.

הכנה: מטגנים את הבצל עד שקיפותו, מוסיפים עגבניות, נותנים להם להוציא את המיצים, מחכים לריכוך, מוסיפים שום, רסק, עלי בזיליקום (לקרוע ביד), תבלינים כולל הסוכר, מערבבים היטב, ממתינים כ-2 דקות ומוסיפים את השמנת לבישול.
מערבבים היטב טועמים, מוסיפים במידת הצורך, מלח, פלפל, מבשלים כ-3-4 דקות על אש נמוכה ובתאבון.

במידה והרוטב סמיך מידי ניתן להוסיף כ-1/2 כוס מים.

בהצלחה.
המשיב: תמי1 ‏ (65)
בתאריך: 2 באוקטובר 2011, 00:58
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
2
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה