התחברות
הרשמה
איזה קמח הכי בריא לאפיית לחם ביתי? שיפון או חיטה מלאה או סובין?
24 ביוני 2013, 21:41
לחם
מתכונים
מטבח
קמח
קלוריות
מאפים
תשובה אחת
קיים קמח שיפון מלא - הוא על הערך התזונתי הכי טוב לעניות עתי
מ
מיכאל ברנע
באותו הנושא:
אכלתי היום אחרי אימון: סלט,2 פרוסות לחם שיפון, קוטג וביצה קשה, האם זו ארוחה בריאה?
כביסה לבד שיפון - האם אפשר לכבס בד שיפון במכונה בתוך רשת או בניקוי יבש או במכבסה?
איך אפשר - והאם אפשר בכלל - להשתמש בתנור שהשתמשו בו לאפיית מאכלים בשריים, בכדי לאפות עוגה חלבית?
עוגה נופלת לאחר אפייתה - עשיתי עוגת שוקולד ובתום האפיה העוגה מורידה גובה ומתכווצת.
ההבדל בין סודה לשתייה לאבקת אפייה - מה ההבדל בין אבקת אפייה לסודה לשתייה באפיית עוגות?
כביסת לשמלת שיפון - איך מכבסים שמלה מבד קפלים שיפון ואיך מחזירים לקפלים את הצורה?
הבדלים בין סוגי אפייה - מה ההבדל בין אפייה רגילה לאפייה בטורבו?
תחליף לשמרים באפיית לחם - האם לאפיית לחם, פיצה או פוקצ'ה, קמח תופח הוא תחליף לשמרים?
ערך קלורי של לחם שיפון - כמה קלוריות יש בפרוסה אחת של לחם שיפון מחיטה מלאה?
הלבנת וילונות שיפון - איך מלבינים וילונות שיפון לבן שהצהיבו?
non-stick בתבנית אפייה - בתבניות אפיה יש non-stick, למישהו יש מושג מה זה נון-סטיק?