סטיפס ל ?  


פסטה מוקרמת - אתם יכולים להביא לי מתכון למוקרם? אבל שיהיה קל. תודה

שואל השאלה: אנונימית‏  (11 באוקטובר 2011, 20:56)
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
הי הלן המתכון

1. בשלי פסטה כלשהי או רביולי וכד' עפ"י ההוראות וסנני.
2. רוטב שמנת מוקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה - 15%
1/4 כוס חלב
25 גר חמאה
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתושה

תיבול: מלח, פלפל, כ 1/4 כפית אגוז מוסקט
גבינת פרמזן /צהובה מגוררת

הכנה:

לטגן בצל קצוץ בחמאה, להוסיף ששום, מס' דק (אפשרי להוסיף פטריות)
להוסיף שמנת, תבלינים, - להביא לרתיחה, להוסיף גבינה.

לצקת על הפסטה, בתאבון!

ניתן לפזר מעל פרמזן שוב!
המשיב: שירה טריגלו
בתאריך: 11 באוקטובר 2011, 21:01
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

אוקיי אז ככה:
חצי חבילה של פסטה
מיכל שמנת לבישול
בצל חתוך לרצועות
פטריות חתוכות לרצועות
כפית אבקת מרק פטריות או מרק עוף
אופן ההכנה:
את מבשלת את הפסטה לפי ההוראות של האריזה
את זורקת את הרצועות של הבצל והפטריות לשמן חם ומטגנת עד שהם מקבלים השחמה יפה.
כשהפטריות והבצל מקבלים השחמה את שופכת את השמנת שמה את הכפית אבקת המרק שמה את הפסטה אל הצלחת ושופכת למעלה! בתאבון מומלץ לאכול חם
המשיב: i♥simba(נשארתי אור לכאלה)(: (נאמן נוער) ‏ (881)
בתאריך: 11 באוקטובר 2011, 21:02
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
-1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

היי. בבקשה כמה מתכונים למוקרם. לבריאות וחג שמח.
המשיב: טובה 22 (נאמן סטיפס) ‏ (10116)
בתאריך: 11 באוקטובר 2011, 21:13
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

חתכי בצל הניחי בסיר על מנת שיוציא נוזלים
הוסיפי שמן תני לבצל צריבה קלה והוסיפי את הפסטה (לא משנה מה)
ערבבי והוסיפי מים עד למעל הפסטה (במעט)
הניחי לו להתבשל. וברגע שמוכן את תשימי לב שכמות המים הפכה לחצי
הוסיפי חלב לפי העין גבינות איזה שאת רוצה מלח ופלפל לפי הטעם
זרקי גבינה צהובה חתוכה לחתיכות לא חייב בצורה אסתטית
לסיום הוסיפי פרוסה של גבינה (או כמה) מעל.
סגרי את המכסה הגבירי את הלהבה תוך כמה שניות כבי את הגז


בתאבון!
המשיב: אנונימי
בתאריך: 28 בנובמבר 2012, 18:42
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה