סטיפס ל ?  


מתכון לקרפ צרפתי - איך מכינים קרפ צרפתי? כמו בחנויות האלה בקניון... תודה לעונים.

-lol-‏  (20 באוקטובר 2011, 22:01)
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
1 כוס חלב
1 כוס מים או סודה
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
2 ביצים
מעט תמצית וניל (לקרפ מתוק)

קמח לפי הכמות שהבלילה דורשת

בוחשים (אפשר גםבמיקסר בפעולה איטית) את כל החומרים חוץ מהקמח, מתחילים להוסיף קמח תוך כדי בחישה עד שמתקבלת תערובת בצקית דלילה מאד (בערך כמו שמנת)

משמנים מעט מאד מחבת טפלון (ממש ניגוב עם נייר שספגנו במעט שמן) ומחממים

יוצקים למחבת כמות של בלילה תוך כדי ניעור או סיבוב של המחבת עד שהבלילה תתפזר באופן שווה - יש להקפיד לא לשים יותר מדי כדי שהקרפ יצא דק

כשהחלק העליון של הקרפ מתייבש יש להפוך אותו לצד שני

מוציאים מהמחבת, מנגבים שוב בשמן וחוזר חלילה

כשהקרפים מוכנים אפשר למרוח עליהם כל מיני תוספות של שוקולד, דבש, פירות, קצפות, גבינות ועוד ועוד..

אם תרצי לראות הצעה נוספת לקרפ לחצי פה: http://www.haimtov.co.il/GoodLife/In...ArticleID=1653
שני הרוש - החיים שלך . (עונה בכיר) ‏ (3014)
20 באוקטובר 2011, 22:02
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
10
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

יש בקישור הזה:
חבר זה לא קיר ^_^ (עונה בכיר) ‏ (668)
20 באוקטובר 2011, 22:03
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

בבקשה (:
spawn1 ‏ (39)
20 באוקטובר 2011, 22:15
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

לבריאות:)
הלו קיטי?& 6 (עונה בכיר) ‏ (554)
20 באוקטובר 2011, 22:19
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה