9 תשובות
בקליפה של הפרי והירק מרוכזים סיבים תזונתיים וויטמינים. שטיפה יסודית במים וסבון תאפשר להנות מהיתרונות השלמים של הפרי או הירק. אני בעד.
בקליפות פרות וירקות ויטמינים רבים וכן סיבים תזונתיים המאוד חשובים לבריאות האדם. חשוב לרחוץ היטב את הפרות ואת הירקות לפני אכילה לנקות אותם מליכלוכים וחומרי הדברה.
ישנם ירקות ופירות שרוב החומר המזין מרוכז בקליפה. מלפפון, תפוח עץ ועוד. בנוסף הקליפה עשירה בסיבים, המועילים לעיכול. אם הקליפה עצית, כמו בקולורבי, יש לקלפה.
לקליפות יש חשיבות רבה לתפקוד מערכת עיכול, במיוחד מעי הגס. לכן מומלץ מאוד לאכול פירות וירקות עם קליפה.
בטח בקליפה יש את רוב הויטמינים הנחוצים לגוף!
כן, אבל לשטוף טוב-טוב קודם.
מומלץ לשטוף את הפירות והירקות היטב לפני שאוכלים עם הקליפה, בקליפה ישנם את הסיבים התזונתיים.
בוקר טוב.
יקיר/ה, בהחלט, הקליפות מכילים את רוב אבות המזון שיש בפרי/ירק, אם הקיבה והמעיים חזקים, בריאים ומעכלים ללא קשיים ותופעות לואי, מצויין, רק לדאוג לשתוף היטב את הפירות
והירקות. קליפות הירק והפרי עוזרים לעיכול תקין ולשמירת הבריאות.
ל ב ר י א ו ת וימים יפים ומוצלחים.
יקיר/ה, בהחלט, הקליפות מכילים את רוב אבות המזון שיש בפרי/ירק, אם הקיבה והמעיים חזקים, בריאים ומעכלים ללא קשיים ותופעות לואי, מצויין, רק לדאוג לשתוף היטב את הפירות
והירקות. קליפות הירק והפרי עוזרים לעיכול תקין ולשמירת הבריאות.
ל ב ר י א ו ת וימים יפים ומוצלחים.
מאוד מומלץ! אם אוכלים פירות אורגנים או מגידול ביתי גם לא צריך להיות חשש מכימיקלים (כמובן שעדיין יש לשטוף נגד תולעים!).
באופן כללי הציפה היא רק מסה של אנרגיה לזרע והחומרים המגוונים מרוכזים בזרע ובקליפה שהיא פניו של הפרי וההגנה שלו. הרי מאוד בריא לאכול אגוזים!
למה לא מנגו וקיווי? היום הקיווי כבר כמעט בלי שערות וממילא שוטפים טוב. וידוע כמובן שהפירידוקסין (b6) שעוזר מאוד לדם ולעצבים מרוכז במנגו בקליפה!
קליפה של תפוז זה באמת קצת מר.
באופן כללי הציפה היא רק מסה של אנרגיה לזרע והחומרים המגוונים מרוכזים בזרע ובקליפה שהיא פניו של הפרי וההגנה שלו. הרי מאוד בריא לאכול אגוזים!
למה לא מנגו וקיווי? היום הקיווי כבר כמעט בלי שערות וממילא שוטפים טוב. וידוע כמובן שהפירידוקסין (b6) שעוזר מאוד לדם ולעצבים מרוכז במנגו בקליפה!
קליפה של תפוז זה באמת קצת מר.
רוברט האיסיי
באותו הנושא: