סטיפס ל ?  


איך מכינים פיצה ביתית? פשוטה מהירה וקלה (-:

שואל השאלה: אנונימיתת‏  (26 בנובמבר 2011, 13:17)
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
מצרכים
לבצק הפיצה:
2 לבן
1 חבילה קטנה קמח
קורט מלח
לרוטב הפיצה:
רסק עגבניות
1 קופסא של פטריות
1 בצל גדול
אבקת מרק של פטריות
גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים יחד
ומתקבל בצק דביק
לשטח את הבצק על תבנית משומנת.
לטגן במחבת רסק עגבניות, פטריות, אבקת מרק, בצל מלח ופלפל.
למרוח על הבצק ולהוסיף קצת מהגבינה צהובה.
להכניס לתנור פיצה ולאפות בחום גבוה כ30 דקות
המשיב: LIZ [פרשתי ^^''] ‏ (480)
בתאריך: 26 בנובמבר 2011, 13:20
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
3
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

החומרים הדרושים:
2 פיתות קפואות, קופסא קטנה של רסק עגבניות,6 פרוסות גבינה צהובה חתוכה/שתי כוסות גבינה צהובה מגורדת, תוספת לבחירתך.

מורחים שכבה של רסק עגבניות על חלקה העליון של הפיתה הקפואה, מעליה מניחים 3 פרוסות גיבנה צהובה/כוס של גבינה מגורדת בצורה כזו שתכסה את את כל הפיתה ומוסיפים תוספת לבחירתך מעל הכל.
לחר מכן מניחים את הפיתה על מגש אלומיניום ומכניסים לעשר דקות לתנור שחומם מראש בעוצמה מלאה.

לאחר האפייה מוציאים את הפיצה מהתנור ונותנים לה כדקה או שתיים להתקרר ואוכלים בתיאבון.

בהצלחה.
המשיב: מוקה ❤️ (עונה בכיר) ‏ (2370)
בתאריך: 26 בנובמבר 2011, 13:21
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

הכי הכי טעים זה עם פיתה..
המצרכים:
1 פיתה
גבינה
רוטב עגבניות
וכל מיני תוספות עם תרצי..
האא ואת הפיתה חותכים ל-2..
כך שיוצא 2 עיגולים..
המשיב: אנונימית
בתאריך: 26 בנובמבר 2011, 13:22
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

עשיתי בדיוק ככה אם פיתה וזה ממש מגעיל תמיד אם פיתה זה מגעיל, יותר טוב בצק:)
המשיב: LIZ [פרשתי ^^''] ‏ (480)
בתאריך: 26 בנובמבר 2011, 13:23
-1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

חומרים:
5 כוסות קמח.
6 כפות שמן זית.
2 כוסות מים פושרים.
2 כפיות מלח.
2 כפיות סוכר.
חבילת שמרית.

אופן ההכנה:
מכניסים את כלל המוצרים היבשים (שמרים, קמח, סוכר, מלח, בזיליקום) לקערה.
מוסיפים את שמן הזית לקערה.
בבלנדר \ בלישה - מערבבים את המוצרים במהירות בינונית.
תוך כדי הערבוב - מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.
(במידה והבצק דביק יש להוסיף מעט קמח לפי הצורך).
לאחר מכן ניתן לבצק לתפוח בקערה - יש לכסות את הקערה במגבת לחה לכ-30 דקות ולהניח אותה במקום חמים.

מרכיבים לרוטב פיצה:
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 שן שום כתושה
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח

גבינה צהובה מגוררת

תוספות אפשריות למתכון:
פטריות פרוסות
זיתים שחורים או ירוקים פרוסים
בצל לבן פרוס,
תבלינים: ריחן (בזיליקום), אורגנו.
אנשובי וכד'
המשיב: נה* (עונה בכיר) ‏ (645)
בתאריך: 26 בנובמבר 2011, 15:25
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה