סטיפס ל ?  


מתכון וופל בלגי - איך להכין ופל בלגי טעים?

שואל השאלה: dshulkleper‏  (26 בנובמבר 2011, 13:32)
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
כבלגית נגעת לי פה בנקודה רגישה. קודם כל חשוב לדעת שבבלגיה ישנם הרבה סוגי וופלים אך 2 העיקרים הם אלה מבריסל ואלה מליאג'.
וופל מבריסל הוא וופל קליל, אווירי מאוד ונהוג לשים עליו אבקת סוכר, גלידה, לפיתן פירות... הוופל מליאג' טעים מאוד אך דורש הרבה יותר עבודה. בארץ מוכרים את 2 הסוגים תחת אותו שם...
וופל מליאג' LIEGE
ל12 וופלים
500 גר' קמח
38 גר' שמרים
313 מל' חלב
32 גר' סוכר
2 ביצים
לערבב טוב עם מיקסר כמה דקות
תערובת מס' 2
125 גר' קמח
313 גר' מרגרינה
32 גר' דבש
6 גר' מלח
אפשר להוסיף כפית וניל
לערבב טוב ולאחר מכן להוסיף לתערובת הראשונה

בעירבוב קל להוסיף 313 גר' סוכר גבישי.
לעשות כדורים במשקל של 130 גר' ולהתפיח.
לחמם מכשיר לוופל בלגי
בתאבון.
זה מתכון מנצח ומקצועי
המשיב: daniela09 (נאמן סטיפס) ‏ (1002)
בתאריך: 26 בנובמבר 2011, 19:54
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה