סטיפס ל ?  


שלום. יש לי ביום שישי ארוחה חגיגית בבית! ורציתי לעשות על האש. יש למישהו טיפ לתיבול כבש, בקר ועוף. ובבקשה תנסו בלי מצרכים כמו "אוזן של קרפדה עם מקל קינמון בן 200 שנה..) זה נשמע כמו המתכונים של גרגמל. רצוי שיהיה מורכב ממצרכים ביתיים כמה שיותר !

שואל השאלה: סטפן‏  (24 בנובמבר 2008, 20:56)
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
תשובת מערכת סטיפס

ראה בתגית "מנגל" את הכנת הבשרים השונים והתיבול שלכם.
בתאריך: 25 בנובמבר 2008, 00:52
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

חזה עוף - השרי יום לפני בשמן זית ותבלין טיבול "על האש". יוצא חבל"ז!
המשיב: אופירה
בתאריך: 25 בנובמבר 2008, 09:31
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

תשובת מערכת סטיפס

תיבול בשרים למנגל - הנה כמה אפשרויות:

תיבולי כנפי עוף ועוף
====================
מרינדות אפשריות לכנפיים או עוף:

- מרינדה של רוטב סויה, שום כתוש, דבש ושמן.

- מרינדה של מיץ לימון, שמן, שום וקטשופ.

- מרינדה של מיץ תפוזים או יין לבן, שמן ותבלינים לפי הטעם האישי.


תיבול צלעות כבש או בשר כבש
===========================
להשרות במרינדה שתכלול שמן זית, שום ועשבי תיבול, יום שלם לפני המנגל, כדי לעדן את הטעם הדומיננטי של בשר הכבש.


תיבול בשר בקר וטלה
==================
תיבול במלח ופלפל גס בלבד, כדי שלא לפגוע בעדינות טעמו של הבשר.
בתאריך: 25 בנובמבר 2008, 09:37
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה