4 תשובות
אחוז גבוה מאד של סידן, רמת לקטוז נמוכה יחסית. יש יתרונות רבים לגבינה הצהובה, בטוסט או רגילה. כל עוד זה במידה.
יתרונות החימום הוא שנהייה שכבה אחידה
גבינה צהובה כשלעצמה מלאה כולסטרול ואינה מוסיפה לבריאות כלום חוץ מזה שזה טעים
גבינה צהובה כשלעצמה מלאה כולסטרול ואינה מוסיפה לבריאות כלום חוץ מזה שזה טעים
אין שום סכנות! היתרונות זה ככל שאתה מחמם אותה היא נהיית יותר רכה וטעימה
ואהבת לרעך כמוך (:
תעשה זאת בטוסטר ולא במיקרוגל, הכי כיף שהגבינה נוזלית...
באותו הנושא: