סטיפס ל ?  


מתכוני פיצות ביתיות - איך מכינים פיצה?

שואל השאלה: אנונימייות XD‏  (15 בדצמבר 2011, 20:44)
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
בתגית "פיצה, מתכונים".
המשיב: אנונימי + ‏ (98)
בתאריך: 15 בדצמבר 2011, 20:47
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה


3.5 כוסות קמח
חצי חבילת שימרית
כף מלח
כף סוכר
רבע כוס שמן זית
כוס מים


תוספות
גבינת מוצרלה
רוטב עגבניות מעגבניה טריה
מלח
פלפל
אורגנו
בזיליקום
או כל מה שאוהבים

אופן ההכנה:
לערבב הכל תוך כדי הוספת המים, אם הבצק יבש מידי להוסיף עוד מעט מים.
להתפיח כ-20 דקות, לרדד לעלה דק.
הבצק מספיק ל-2 פיצות.
לסדר את התוספות ולאפות בחום גבוה.
ובתאבון.
המשיב: שני הרוש - החיים שלך . (עונה בכיר) ‏ (3014)
בתאריך: 15 בדצמבר 2011, 20:57
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

הפיצה הכי טעימה שלי:
השימוש בכוס חד פעמי
5 כוסות קמח
1כף מלח
2 כפות סוכר
2 כפות שמרים
3.5 כוסות מיים פושרים
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה:
שמי את כל החומרים היבשים בקערה גדולה הוסיפי מיים וערבבי הכל מעט עוד לא שימת לערבב הוסיפי שמן ועבדי לבצק רך הבצק נדבק לידיים לא להבהל.
הניחי הקערה בצד לתפיחה
כשהבצק הכפיל את נפחו ערבבי שוב והניחי בצד לתפיחה נוספת
קחי תבנית אפיה עגולה שמיועדת לפיצה הניחי עליה נייר לאפיה חד פעמי
קחי כדור בצק ושטחי אותו על מגש הפיצה בתנועות סיבוביות שיכסה את כל משטח המגש
מרחי בעזרת כף רוטב פיצה- פזרי זתים וגבינה צהובה מגורדת וכך תמשיכי עם כל כדורי הבצק
אפי בחום שחומם מראש כ-1/2 שעה עד להזהבה
אפשרות לתוספות: זתים שחורים, תירס, פטריות
המשיב: ///פרשתי/// (עונה בכיר) ‏ (926)
בתאריך: 15 בדצמבר 2011, 20:57
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

אם את רוצה מתכון מהיר את יכולה פיצה על פיתה אם את מכירה:)
חוצים פיתה לשניים ומורחים על כל צד של פיצה קטשופ ושמים מעל גבינה ואם רוצים מוסיפים תוספת כמו זיתים, תירס וכו', ואז שמים את חצאי הפיתה המוכנים על תבנית ומכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה ושהפיתה הופכת לקראנצ'ית כזאת... בתאבון:)


עוד בתגית "פיצה על פיתה".
המשיב: פצצת דובדבן ‏ (42)
בתאריך: 15 בדצמבר 2011, 20:59
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה