3 תשובות
מדובר במכשיר ביתי, לא מתוחכם (לא צריך מתוחכם). יש כמובן צורך בחיבור חשמל ומיכל גז (עם וסת).
המלצות אין אולם מרבית המכשירים עושים את העבודה כנדרש. חלקם ניתן לקחת לפקניניק עם היכל ולסובב את השווארמה באופן ידני.
באינטרנט ניתן למצא מגוון מכשירים במגוון מכירים
יש מכשירים כאלה נראה לי בכל חנות מוצרי חשמל. אנחנו קנינו סיר טיגון ללא שמן דווקא כדי שהבשר שמכינים בבית יהיה רזה יותר, אנחנו מכינים נתחים עם הסיר הזה ויוצא טעים גם. גם חשוב לזכור שקונים מוצרי חשמל עם אחריות מחברה מוכרת כמו אצלנו ברימאג על הסיר. חשוב לא ליפול בין הכיסאות בדברים האלה
אנונימית
במאסטרשף השתמשו במכשיר שווארמה ביתי של חברת סלמור.
מצורף בקישור
בהצלחה:)
אנונימי
באותו הנושא: