2 תשובות
חותכים לאורך, מוציאים את הגלעין, מוסיפים מעט מלח ולימון ואוכלים עם כפית. לשים לב שהוא מספיק רך. לבריאות !
ניתן לקנות בחניות מתמחות ב"קולפן לאבודקו" בסכום נמוך למדיי. מדובר במתקן דמויי "טיפה" עם רשת שגם פורסת את האבוקדו לפלחים.
כמובן שניתן לעשות זאת עם סכין חדה חותכים לחצי מסלקים הגלעין, פורסים לפלחים לאורך ואז קל להסיר הקליפה.
כמובן שניתן לעשות זאת עם סכין חדה חותכים לחצי מסלקים הגלעין, פורסים לפלחים לאורך ואז קל להסיר הקליפה.
באותו הנושא: