7 תשובות
גבינת עיזים יותר בריאה מגבינה מחלב פרה.
גבינת עזים
גבינת עיזים יקרה יותר עדיף לאכול אותה מבלי שעברה חימום בישול, את יכולה להשתמש במוצרלה כמו האיטלקים
אני חושבת גם שגבינת עיזים למרותששל הפרה טעים לי יותר
גבינה צהובה 9% הכי בריאה ומכילה הרבה פחות שומן רווי משאר הגבינות הצהובות..
אם את רוצה עוד יותר בריא אז תקני גבינת 9% של "נעם" מעמק, זה בלי חומרים משמרים
(גבינת פרה)
לגבי נועם - אני אישית חושבת שהיא לא טעימה.
חומרים משמרים זה פחות קריטי בגבינה, חשוב להסתכל יותר על אחוזי השומן.
לא יודע מה יותר בריא.

אבל גבינת עיזים צריך לאכול מעט, כי העיזה היא קטנה לעומת פרה ואין לה כמות חלב כמו לפרה.

ותשאירי לי גם משהו!


גדי בחלב אמו