6 תשובות
אמא שלי שמה גפרורים או שום
אוהב שום
הדליקי תנור אפיה על מאה מעלות ל1/4 שעה - כבי את התנור - הכניסי לתוכו את קערת הבצק מכוסה, השאירי תנור פתוח כדי שהבצק לא התיבש - וכך יתפח הבצק מהר יותר.
אנונימיתתתתתתתתתתת
לחכות זה לוקח זמן גם בגלל שקר, וכדי לתפוח הוא צריך להיות במקום חמים יותר
שואל השאלה:
לא אני רוצה שהוא יטפח אני רוצה להכין סופגניות.
לא אני רוצה שהוא יטפח אני רוצה להכין סופגניות.
יש בצקים שצריך חמאה או מרגרינה אם זה זה אדיף שלא להסים
זה טופח לבד בתנור
באותו הנושא: