8 תשובות
תלוי את מי שואלים
כשהוא רגיל ובלי כלום לא.
אבל כשהוא ברוטב או במרק אז הוא סופג את הטעם והופך להיות טעים ורך.
אבל כשהוא ברוטב או במרק אז הוא סופג את הטעם והופך להיות טעים ורך.
ותלוי איך מכינים...
כן *-*
בדרכ אומרים שזה מגעיל אבל תמיד רציתי לטעום
יש לזה טעם של עוף בלי טעם... 👅 (טעמתי את זה בלי כלום)
אין לזה כ"כ טעם..
לפי דעתי לא כל כך
לפי דעתי לא כל כך
אם מטגנים ככה בלי שום תבלין וכלום כן וזה מר אפ מטגנים כמו שניצל רק אבל פירורי לחם וץבלינים יוצא טעים מאוד
צימחןניתת
צימחןניתת
באותו הנושא: