7 תשובות
זה לא נורא אבל שימי יותר קצת יותר מחצי.. 3/4 בערך
את\ה יכול\ה לעשות עוגת שוקולית של קרין גורן
חומרים לתבנית מלבנית בגודל 27x33 ס"מ
לעוגה:
כוס (240 מ"ל) שמן
1 כוס (200 גרם) סוכר
4 ביצים
1 כוס אבקה להכנת שוקו חם (לא קקאו)
1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
1 כוס (140 גרם) קמח תופח
לציפוי:
1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה
120 גרם שוקולד חלב (אפשר חצי חצי עם שוקולד מריר לטעם יותר שוקולדי ופחות מתוק)
להכנה:
טורפים יחד את כל החומרים לפי סדר הופעתם במתכון. יוצקים לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות, עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה. יוצקים לקערה עם השוקולד וטורפים עד שהשוקולד נמס. יוצקים על העוגה לאחר שהיא מתקררת מעט ומניחים לעוגה להתקרר לגמרי ולציפוי להתייצב.
חומרים לתבנית מלבנית בגודל 27x33 ס"מ
לעוגה:
כוס (240 מ"ל) שמן
1 כוס (200 גרם) סוכר
4 ביצים
1 כוס אבקה להכנת שוקו חם (לא קקאו)
1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
1 כוס (140 גרם) קמח תופח
לציפוי:
1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה
120 גרם שוקולד חלב (אפשר חצי חצי עם שוקולד מריר לטעם יותר שוקולדי ופחות מתוק)
להכנה:
טורפים יחד את כל החומרים לפי סדר הופעתם במתכון. יוצקים לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות, עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה. יוצקים לקערה עם השוקולד וטורפים עד שהשוקולד נמס. יוצקים על העוגה לאחר שהיא מתקררת מעט ומניחים לעוגה להתקרר לגמרי ולציפוי להתייצב.
כן זה משנה כי קקאו מאוד מר ועם שאר המרכיבים זה יצא טעים אבל שוקולית זה תערובת של מלא חומרים וסוכר וזה יצא שונה לגמרי ואפילו מוזר מאוד ולא טעים
אבל תמיד יש את הסיכוי הזה שמצאת מתכון טעים חדש...
אבל תמיד יש את הסיכוי הזה שמצאת מתכון טעים חדש...
תשימי פשוט 3/4 ותורידו טיפה סוכר...
לא תצמד\י למתכון
לא פשוט שים קצת יותר
זה ממש לא נורא זה יצא קצת שונה פשוט