סטיפס ל ?  


אכילת מלח לימון - האם מלח לימון בריא למאכל?

שואל השאלה: ליידי‏  (8 במאי 2009, 18:43)
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
אני מניח שלא אלא אם בכמויות קטנות.מדובר בחומר חומצי למדי.
ראי קישור
http://food.walla.co.il/?w=/914/653741
המשיב: ראובן
בתאריך: 8 במאי 2009, 19:02
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

תשובת מומחה סטיפס: נטלי שוינקלשטיין ‏ (17)

מלח לימון היא בעצם חומצה ציטרית ונמצאת באופן טבעי בפירות והיא זו שמעניקה להם בעצם את הטעם החמוץ. בתעשיית המזון משתמשים בחומצת לימון כחומר משמר ולעיתים כחומר טעם. משתמשים במלח לימון גם לניקוי אבנית בקומקום חשמלי כי הוא חומצי. לא מומלץ להישתמש רבות במלח לימון לבישול באופן יום יומי, חומצת לימון בכמות גדולה יכולה להיות רעילה לגוף.
בתאריך: 8 במאי 2009, 19:41
3
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

האם אפשר לטפטף מלח לימון לאוזן כדי להמיס את ההסתיידות של עצם השמיעה? ההסתיידות גורמת לחרשות והפתרון היחיד המוצע הוא ניתוח.
תודה רבה
המשיב: יפעת
בתאריך: 19 ביוני 2013, 17:40
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה