תשובה אחת
defrost - מצטבר קרח במקפיא וצריך להפשירו מדי פעם כדי שלא תצטבר שכבה עבה מדי שתקשה על הפעולה שלו ותקטין את הנפח שתוכל להכניס לו דברים (הפועל defrost משמעו להפשיר) בד"כ צריך להפשיר 1-2 פעמים בשנה. היתרון - אם יש הפסקת חשמל אז הקור נשאר יותר זמן כי הקרח שהצטבר שומר עליו. החסרון - ניקוי מדי פעם.
no frost - לא מצטבר קרח במקפיא כי יש מאוורר שמוציא את אדי המים ממנו ואז הוא נשאר יבש תמיד ולכן אין צורך בהפשרת הקרח. לרוב הוא יותר יקר מהראשון.
no frost - לא מצטבר קרח במקפיא כי יש מאוורר שמוציא את אדי המים ממנו ואז הוא נשאר יבש תמיד ולכן אין צורך בהפשרת הקרח. לרוב הוא יותר יקר מהראשון.
באותו הנושא: