4 תשובות
לבצק:
½3 כוסות קמח (500 גרם)
½ שקית אבקת אפייה (5 גרם=כפית)
2 כפיות מלח (12 גרם)
75 גרם שמן קוקוס בטמפרטורת החדר (ניתן להחליף ב-100 גרם מרגרינה קרה)
½ כוס מים (120 גרם)
½ כוס שמן (100 גרם)

למילוי:
2 סלסלות פטריות שמפיניון
1 סלסלת פטריות חורש
1 פחית קרם קוקוס (חשוב לשים לב שזה קרם ולא נוזל קוקוס, זה הסוג עם אחוז השומן הגבוה)
3 בצלים בינוניים
כמה גבעולים של בצל ירוק קצוץ דק
3 כפות קמח
2 כפות קורנפלור
4 כפות גבינת טופוטי (הסוג הקשה יותר)
מלח ופלפל
קורט אגוז מוסקט
כף שמרי בירה (אופציונלי)

בתיאבון:)
פשוט מכינים את זה אחרת לחלוטין. למשל כמו שהציע רובי. ואני מאד ממליץ כן להוסיף שמרי בירה.
אין היום בארץ מרכיבים טובים ודומים כתחליף בחנויות.
אנונימי
את החמאה ספציפית הייתי מחליפה במזולה בטעם חמאה לאפייה (זו שבעטיפת נייר כחולה/תכלת). לאחר נסיונות של כל מני תחליפים היא פשוט נותנת את התוצאה הכי קרובה לחמאה. אפשר גם להחליף אץ כמות החמאה בכמות זהה של שמן זית עדין/קנולה אבל קחי בחשבון שכמעט בטוח יהיה טעם לוואי.
באותו הנושא: