3 תשובות
2 כפות שמן זית

2 בצלים קצוצים דק

2 שיני שום כתושות

קופסא גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות או קוביות

1 קופסא קטנה של רסק עגבניות

1 כף סוכר

מלח ופלפל

1 כפית ריחן מיובש

1 כפית פטרוזיליה מיובשת או כף טרייה, קצוצה
:

מטגנים את הבצלים בשמן' עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את השום' וממשיכים לטגן עוד דקה.

מוסיפים את העגבניות המרוסקות' או את קוביות העגבניות, וכן את העגבניות ברסק 'ואת כל יתר החומרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כ 20 דקות.

אם אתה משאיר את הספגטי כארוחה חלבית, ממליצה להוסיף על הצלחת, עם הספגטי והרוטב - פרמזן מגורר של "תנובה". זה מוסיף לטעם בהרבה.
בתאבון.
ספגטי בולונז יהיה לך סבבה,

המצרכים לספגטי:
-חבילה ספגטי
-מעט שמן
-מעט מלח

המצרכים לרוטב:
-1/2 בשר טחון
-1 בצל קצוץ
-2 כפות אבקת מרק עוף
1 רסק עגבניות
מלח ופלפל

אופן הכנת הרוטב:
-מפשירים את הבשר הטחון
-מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ, מוסיפים את הבשר המופשר, מערבבים היטב וממשיכים לטגן
-מוסיפים 2 כפות אבקת מרק+רסק העגבניות
-מערבבים ומבשלים כ 1/4 שעה אחרי הרתיחה על אש קטנה

אופן הכנת הספגטי:
-בסיר גדול מרתיחים מים+השמן+המלח
-כאשר המים רותחים מוסיפים את הספגטי, ממשיכים לבשל ללא מכסה, לא הרבה, על הספגטי להישאר מעט קשה
-משאירים קצת את הספגטי במי הבישול ואח"כ שופכים את המים
-מגישים את הספגטי בקערה ועליהם יוצקים את הרוטב

באותו הנושא: