3 תשובות
אתה מבשל את הבשר, תפוח אדמה, ביצים, מתבלן, ושם על הפלטה.
אתה חייב לבשל את הבשר לפני שאתה מניח אותו על הפלטה
או מוסיף לסיר החמין..
אתה חייב לבשל את הבשר לפני שאתה מניח אותו על הפלטה
או מוסיף לסיר החמין..
אנונימית
שואל השאלה:
זכור לי ששמתי כבר בשר ככה ויצא טוב. אתם בטוחים שזאת לא דרך טובה בהנחה ואני זוכר נכון?
זכור לי ששמתי כבר בשר ככה ויצא טוב. אתם בטוחים שזאת לא דרך טובה בהנחה ואני זוכר נכון?
אנונימי
לתת למים הפושרים לרתוח לאט עם הבשר.. הסיבה שהמים הרותחים ששמים מיד על הבשר הן סוגרים את הנקבוביות של הבשר והבשר מתכווץ ונהיה פחות עסיסי.
באותו הנושא: