2 תשובות
לא כתבת באיזה סגנון הקלמרי אמור להיות. הנה מתכון קלמרי מטוגן:

החומרים:
=======

500 גרם קלמרי טבעות
פלפל שחור
מלח
אבקת שום
פפריקה חריפה/מתוקה
קמח (לשים גם קצת קמח תירס, שיעשה אותו קריספי)


ההכנה:
=====
1. טבלו את טבעות הקלמרי בתוך הפלפל השחור, בשום, הפפריקה והמלח (אחד אחרי השני).

2. הכניסו את הטבעות למסננת דקה ושפכו עליהם קצת קמח. נערו את הקמח כמה פעמים.

3. הכניסו את הטבעות לסיר טיגון עם שמן עמוק ורותח וטגנו למשך 2-3 דקות (לא יותר - שהקלמרי לא יהפוך לצמיגי מדי). הסימן להוציאו מהשמן: הקלמרי מקבל צבע זהוב.

4. הגישו את הקלמרי המטוגן עם פרוסות לימון לידם. אפשר להניחם על מצע של עלי חסה, כמו במסעדות.


בתיאבון!
מערכת סטיפס
להוסיף רוטב צ'לי , מעולהההההההההההההההה