3 תשובות
אממ מה זאת אומרת מתכון טוב? לוקחים שניצל טובלים בביצה ומלח וגם אפשר להוסיף טיפה חתיכות שום קטנות (ככה אנחנו עושים ) ואז בפרורי לחם ומטגנים על שמן חמניות חח
פשוט קח תרנגול חסר ישע, שחוט אותו ותתעלל בו
אחר כך פשוט תצלה את הגופה המסכנה שלו על המחבת, תוסיף פירורי לחם והנה לך, שניצל מוסרי וטעים
אני אגיד לך איאני עושה וכל מי שטעם נורא אהב את השניצלים שלי.
זה לא מיוחד... אני אכלתי שניצלים של אחרים והיה לי יותר טעים.. אבל אנשים אוהבים את שלי.
אז ככה אני תמיד עושה שניצל 100% כשרות מעולה חלק גלאט. זה כבר פרוס לי אני רק כותשת אותם קצת שלא יהיו ממש עבים.
שמה בקערה/צלחת ביצה עם שום כתוש שן1 של שום קצת מלח קצת פריקה מתוקה וחריפה, כורכום, חוויג' מרק (אני אף פעם לא שמה מרק עוף זה מגעיל אותי)
מכל תבלין שיש לי אני שמה קצת עם היד או יותר נכון אצבע.
וטיפה חרדל בביצה. נשמע מוזר אני יודעת אבל אני שמה.
ואז שמה את השניצלים ומטבילה אותם שהביצה ממש תכסה אותם ושמה במקרר שעה ואז טובלת בפירורי לחם שהכנתי בבית מלחם ישן. (תמיד שיש לי לחם שהוא כבר לא כ"כ טרי טיפה יבש אני מכניסה לתנור ואז טוחנת אותו לפירורים גסים שיהיה קראנצ'י)
ומטגנת בשמן עמוק. (לא ממש עמוק)
להכניס את השניצלים רק כשהשמן רותח ואז להנמיך את הגז שהשניצל לא ישרף.

בהצלחה! ובתיאבון!
CUP