13 תשובות
זה אמור לאיים עליך? אם רק המסכה השחורה שלהם דורכת על הטריטוריה שלנו, את קמה מחר בבוקר ואת לא זוכרת מי זה היה בכלל דעאש. אל תפחדי! אנחנו לא נשתוק להם.
הכל טוב! (:
את רצינית? קודם כל אין מה לפחד אלוקים שומר אותנו ודבר שני זה הצחיק אותי לא הפחיד אותי הם סתם מפגרים שמדברים הרבה אין לך מה לפחד
תקשיבי דעאש לא פה הם לא הגיעו לארץ בכלל הם במדינוצ אחרות לדעתי אם זה ממש מפחיד אותך תנסי לא לראות סרטונים מפחידים שלהם או לקרוא כתבות... אני לא פוחדת מדאעש אבל אני יותר פוחדת ממחבלים..;)
תודה על הפרח חח
אותי זה דווקא מצחיק, אין מה לפחד, את יודעת עד כמה ערבים מחבלים זה עם מטומטם ומעפן. לנו יש טנקים ופצצות ולהם אין, הם כלום בשבילנו, אין מה לפחד.
E1
גם אותי זה הצחיק ^^^ אין להם שום דרך לעשות את מה שהם אמרו, אין להם מספיק דברים בשביל זה, לנו יש הרבה יותר ציוד מלהם
שני דברים:
1. המלחמה של דאעש נגדנו כרגע היא יותר אינטרנטית ופסיכולוגית. הם מנסים להפחיד את כולם עם סרטונים אכזריים ברשת, אבל בתכלס, הם לא כאלו אמיצים ומסוכנים. הכורדים שנלחמים נגדם אמרו שהלוחמה שלהם היא יותר דרך האינטרנט, וכשהם נמצאים נגד צבא אמיתי, פנים אל פנים, הם משתפנים ובורחים. ובעיקר בגלל שבצבא של הכורדים יש המון כורדיות, והם פוחדים שאישה תהרוג אותם בגלל האמונה הדפוקה שלהם.
2. נגיד והם ינסו להילחם בישראל; יש לנו צבא חזק. דאעש משחקים אותה גיבורים מול אנשים חסרי ישע במדינות שיש בהן משברים, כמו סוריה, זה לא קנה מידה בכלל. צה"ל עמיד וחזק, אם דאעש ינסו להילחם בו זה יהיה הסוף שלהם.

תנסי להישאר רגועה, אנחנו אמנם מדינה קטנה אבל קשה לנצח ולהביס אותנו.
אין לך ממה לדאוג ה' שומר עלינו והצבא שלנו גם:)
אין לך מה לדאוג... הכל יהיה טוב... בעצם. כבר טוב.
מסכימה בכל מילה עם מה שוקולד מאסטרפיס אמרה.
הם נלחמים רק במדינות שיש בהן משבר, כמו בסוריה: יש שם מלחמת אזרחים.
אנחנו מדינה חזקה.
המטרה שלהם זה לגרום ל'דאעש' להמשיך להתקיים, הם לא יעזו להגיע לפה.
וגם אם כן, הם יילכו קפוט.

החששות שלך ממש במקום, זה באמת קצת מלחיץ אבל אם חושבים בהגיון זה לא יקרה.
אני בטוחה שיעשו מזה עניין עכשיו, אבל תמיד תיזכרי במה שכתבתי- הם לא ייעזו.

אם יחזרו לך החששות, את יותר ממוזמנת לפרטי
אז תתני לדבר כזה לאיים עליך, אל תשכחי שה' בחר אותנו מכל העמים ונתן לנו את התורה הקדושה ויש לנו בנוסף את עיר הבירה, אנחנו העם הנבחר.
אנחנו בהרבה יותר חזקים מהם יש לנו את ה' שאין עוד מלבדו! מה שלהם בחיים לא יהיה.
הם מדברים יותר מידי, והאיומים שלהם ממש לא מפחידים תאמיני לי, חוץ מזה הצבא שלנו הביס במלחמת ששת הכיפורים שזה היה נגד כמה מדינות, אז את דאעש הם בכלל יקרעו
הכל בסדר תאמיני בהשם שהוא שומר ישראל והכל יהיה טוב