4 תשובות
בהנחה שיש לך מרסק שום (!)
המלצה של טבח, מכניסים את יחידות השום אל המרסק, עם הקליפה, אפשר להכניס בערך 2 עד 3 יחידות (אחד אחד) ומרסקים, הלחץ מבקיע את הקליפה ובשר השום יוצא דרך החורים (הקליפה נשארת בכלי).
לאחר כשלושה יחידות יש לנקות את המרסק ולהוציא את הקליפה, בצורה הזו אין צורך לקלף את הקליפה המעצבנת.
בהצלחה!
המלצה של טבח, מכניסים את יחידות השום אל המרסק, עם הקליפה, אפשר להכניס בערך 2 עד 3 יחידות (אחד אחד) ומרסקים, הלחץ מבקיע את הקליפה ובשר השום יוצא דרך החורים (הקליפה נשארת בכלי).
לאחר כשלושה יחידות יש לנקות את המרסק ולהוציא את הקליפה, בצורה הזו אין צורך לקלף את הקליפה המעצבנת.
בהצלחה!
אני אוהב להשתמש בשיטה הזאת:
לוקחים סיר, מכניסים את השום לתוך הסיר, מכסים אותו בסיר נוסף.
עכשיו צריך לנער אותם עד שהשום מתקלף...
טיפה קשה להסביר, אז נסיתי לחפש סרטון הדרכה ביוטיוב שיעזור להבין.
צפיה נעימה, בהצלחה!
שיטה נוספת יש בחניות של אפיה או חד פעמי סילקון מיוחד שמכניסים את השום ומגלגלים וזה מתקלף!
לוקחים סיר, מכניסים את השום לתוך הסיר, מכסים אותו בסיר נוסף.
עכשיו צריך לנער אותם עד שהשום מתקלף...
טיפה קשה להסביר, אז נסיתי לחפש סרטון הדרכה ביוטיוב שיעזור להבין.
צפיה נעימה, בהצלחה!
שיטה נוספת יש בחניות של אפיה או חד פעמי סילקון מיוחד שמכניסים את השום ומגלגלים וזה מתקלף!
אני משתמש שנים במועך שיני שום
את פשוט מכניסה את שן השום בפנים ולוחצת
את פשוט מכניסה את שן השום בפנים ולוחצת
שואל השאלה:
למה מחקו לי את התשובה "חח עכשיו צריך לקנות כל גאדג'ט שהומצא למטרה אחת במטבח"? בטח שלא עניתי על השאלה, הרי אני שאלתי אותה...
למה מחקו לי את התשובה "חח עכשיו צריך לקנות כל גאדג'ט שהומצא למטרה אחת במטבח"? בטח שלא עניתי על השאלה, הרי אני שאלתי אותה...
אנונימית