6 תשובות
אמא שלי תמיד מאדה את זה- שמה במסננת גדולה כמו של ספגטי מעל סיר עם מים רותחים. את הגזעים היא הרבה פעמים מרתיחה בתוך המים כי להם לוקח המון זמן. שמים מכסה על המסננת ומדי פעם בודקים אם זה מוכן
שואל השאלה:
תודה רבה, האם הויטמינים לא בורחים מהגזעים של הברוקולי בבישול במים רותחים? והאידוי של ראשי הברוקולי שומר על הערך התזונתי שלהם? כמה זמן צריך לאדות במסננת?
תודה רבה, האם הויטמינים לא בורחים מהגזעים של הברוקולי בבישול במים רותחים? והאידוי של ראשי הברוקולי שומר על הערך התזונתי שלהם? כמה זמן צריך לאדות במסננת?
האידוי שומר על הערך התזונתי. לגבי הרתחה של הגזעים אני לא בטוחה, אבל אני מאמינה שאם משאירים אותם טיפה טיפה קשים אז הם עדיין שומרים על ערך מסוים. אני גם יודעת שאפשר להשתמש אחרי זה במים למרק או משהו כזה כי הויטמינים נשארים במים
אידויי הוא התהליך הטוב ביותר.
2 דרכים נוספות לטיפול
1. סיר לחץ מהיר אבל פחות ידידותי ולוטימינים
2. 10 דקות במקרו ולאחר מכן להמשיך את האידויי
2 דרכים נוספות לטיפול
1. סיר לחץ מהיר אבל פחות ידידותי ולוטימינים
2. 10 דקות במקרו ולאחר מכן להמשיך את האידויי
ובנוסף לעצות הטובות של חיים אופק - לחתוך את הגזעים לחתיכות קטנות ואז הם התרככו באותו זמן כמו הפרחים.
שואל השאלה:
תודה לך, אני לא משתמשת במיקרו ואין לי סיר לחץ.
אידיתי את הברוקולי כפי שהציעה מומחית אחרת בטיפס, ובכ"ז רציתי לשאול גם אותך, אם אפשרי שהמסננת לא תהיה כולה שקועה בסיר ואם חלקה ייצא החוצה מעל הסיר, זה עדיין בסדר? אני מכסה את המסננת כמובן..
תודה לך, אני לא משתמשת במיקרו ואין לי סיר לחץ.
אידיתי את הברוקולי כפי שהציעה מומחית אחרת בטיפס, ובכ"ז רציתי לשאול גם אותך, אם אפשרי שהמסננת לא תהיה כולה שקועה בסיר ואם חלקה ייצא החוצה מעל הסיר, זה עדיין בסדר? אני מכסה את המסננת כמובן..
באותו הנושא: