17 תשובות
צריך להשוות מבחינת קלוריות, סידן, נתרן, חלבון וכו', אבל נראה לי שזה בערך אותו דבר
נראלי זה אותו דבר
שואל השאלה:
אה.
וזה טעים ובריא להכין חביתה עם גבינה לבנה?
(אף פעם לא טעמתי)
אנונימית
שואל השאלה:
אני מוכנה להכין את הכריך מלחם לבן, ולא שחור.
זה עדיין ייחשב לבריא או שחייב רק מלחם שחור?
אנונימית
עדיף לחם שחור על לבן
לא חייב לחם שחור מה שבאלך
שואל השאלה:
אה.
ובארוחת ערב, מומלץ יותר לאכול פרי או שגם כריך בריא זה סבבה?
אנונימית
גבינה זה לא בריא, זה גורם לבריחת סידן
תנסי/ תנסה ממרחים אחרים או ירקות
שואל השאלה:
שמעתי מחברה שגבינה זה בריא ושהוא מכיל סידן.
אך כמובן שזהוא לא הכריך היחיד אני מכינה:
אני מכינה לפעמיים כריך טונה עם חומוס, חומוס עם ירקות.
אנונימית
אולי יש בזה הרבה סידן אבל הוא לא נקלט בגוף. חלב הוא חומצי והדם הוא בסיסי, כשאת שותה חלב או אוכלת גבינה הדם נהיה חומצי, והגוף מנסה להגן על עצמו מהחומציות בדם-אז הוא מפריש סידן מהעצמות. חלב מעודד בריחת סידן מהעצמות סורי לבשר לך
שואל השאלה:
אז מה שמומלץ לי לאכול בעיקרון זה רק בשר וירקות? העיקר לא משהו שהוא מכיל חלב
אנונימית
ירקות תמיד בריא לאכול, בבשר יש המון חומרים מזיקים שהוסיפו לחיות לאוכל כדיי שיגדלו יותר מהר. בנוסף יש בבשר שאריות אנטיביוטיקה, זיהומים, ועוד כל מיני. ממש לא ממליצה לך לאכול בשר
שואל השאלה:
אה חח.
אז מעתה אני אנסה לאכול יותר ירקות, כי גם ככה אני אוכלת אורז עם ירקות, כריך עם ירקות.
תודה:)
אנונימית
שיהיה לך בתאבון ורק בריאות
את יכולה להתייעץ איתי בפרטי על תזונה.
שואל השאלה:
תודה:)
אנונימית