3 תשובות
טמפרור זה תהליך של חימום השוקולד, קירורו ואז חימום מחדש.. בכל שלב אמורים להגיע לטמפרטורות מסויימות, שלא כל כך ידועות לי..
אם וכשעובדים עם שוקולד, למשל הכנת פרלינים - תהליך הטמפרור הופך את השוקולד למבריק יותר, קשה יותר ועמיד יותר.. כלומר לא נמס מיד כשבא במגע
אם וכשעובדים עם שוקולד, למשל הכנת פרלינים - תהליך הטמפרור הופך את השוקולד למבריק יותר, קשה יותר ועמיד יותר.. כלומר לא נמס מיד כשבא במגע
הטימפרור הופך את השוקולד לחזק יותר
משמש לקישוטים בעיקר
משמש לקישוטים בעיקר
אנונימי
שואל השאלה:
פרלינים
פרלינים
נטלי לי
באותו הנושא: