7 תשובות
דבש ופירות לדעתי.
לוקחים פרוסת לחם מופשרת, לא טוסט!
טובלים אותו בביצה מעורבבת עם חלב, שמים על המחבת טיפה חמאה בשביל שלא ידבק, שמים את הלחם ואם את רוצה אז מפזרים טיפה סוכר על כל צד כשהופכים.
ושמים עליו שמנת:)
לוקחת לחם לבן עדיף חלה (יותר טעים חח) שמה בביצה מקושקשת וחלב, ושמה במחבת והופכת אחרי כמה דק
מעל זה טעים עם סוכר או שוקולד d:
תשברי ביצה, תערבבי אותה, תטבלי את הלחם בביצה ואז תשימי את הלחם על מחבת עם שמן, תטגני משני הצדדים וזהו.
את יכולה להוסיף למעלה קצת סוכר
אם את רוצה רגיל (לא מתוק):
תחממי מחבת עם שמן,
קחי 2 ביצים, קצת חלב, מלח ותערבבי הכל.
תטבלי פרוסות לחם משני הצדדים ושימי על המחבת.
ברגע שזה תופס צבע, תהפכי ותעשי את אותהפעולה צד שני.

אם את רוצה מתוק:
תחממי מחבת עם שמן,
קחי 2 ביצים, חלק, סוכר וקינמון ותערבבי הכל.
תטבלי פרוסות לחם משני הצדדים ושימי על המחבת.
ברגע שזה תופס צבע, תהפכי ותעשי את אותהפעולה צד שני.

בתיאבון (-:
כלים:
קערה בינונית, מזלג, כוס, כף, צלחת שטוחה, מחבת, מרית ונייר סופג

רכיבים:
2 ביצים, שליש כוס חלב, 4 כפות סוכר, טיפה תמצית וניל, 4 פרוסות לחם ושמן

אופן ההכנה:
1. פותחים את הביצים לתוך קערה וטורפים טוב טוב במזלג.
מוסיפים חלב, כף 1 סוכר ותמצית וניל ובוחשים.

2. יוצקים את התערובת לצלחת (לא את הכל כדי שזה לא יתפזר פשוט תוסיפי טיפה כל פרוסת לחם) וטובלים בה את הלחם ככה שכל פרוסה תהיה רטובה משני הצדדים.

3. מחממים טיפה שמן (בערך 3 כפות) במחבת על אש בינונית (לא אש חזקה) ומעבירים את הלחם למחבת בזהירות ככה שלא ינזל מהתערובת למחבת.

4. מטגנים את הפרוסה עד שיש לה צבע זהב-חום (זה לוקח בערך 5 דקות) והופכים את הפרוסה עד שהצד השני גם זהב-חום. מוציאים מהמחבת ושמים על צלחת עם נייר סופג כדי לספוג את שאריות השמן.

5. שימי בצלחת הגשה, תפזרי סוכר מעל וזהו

זה מתכון שלי שאני ממש אוהבת אתזה את יכולה גם להוסיף קינמון לתערובת ביצים לפני שאת טובלת את הלחם אם את רוצה
תהני:)
סוכר ומייפל זה ממש טעים.