תשובה אחת
תקשיבי תעשי את המתכון הזה! הם יצאו לך שמנים ותפוחים וטעימים!
1 כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
ביצה, טרופה
3 כפות (45 גרם) חמאה מומסת
1 1 כוסות חלב
אופן הכנה:
מערבבים את החומרים היבשים בקערה: הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את הביצה עם החמאה המומסת (והמצוננת מעט) וכוס חלב.
יוצקים את החומרים הרטובים אל תערובת הקמח ומערבבים עם כף רק עד שהחומרים מתאחדים. תחממי מחבת עם מעט שמן, ושימי למשך 2 דק:)
1 כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
ביצה, טרופה
3 כפות (45 גרם) חמאה מומסת
1 1 כוסות חלב
אופן הכנה:
מערבבים את החומרים היבשים בקערה: הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את הביצה עם החמאה המומסת (והמצוננת מעט) וכוס חלב.
יוצקים את החומרים הרטובים אל תערובת הקמח ומערבבים עם כף רק עד שהחומרים מתאחדים. תחממי מחבת עם מעט שמן, ושימי למשך 2 דק:)