סטיפס ל ?  


הכנת ריבה - איך מכינים ריבה?

A-SP‏  (1 במאי 2010, 19:30)
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
איך להכין ריבה?

בעיקרון, מבשלים 1 ק"ג פרי עם 1 ק"ג סוכר על אש קטנה בתוספת לימון או מעט קינמון עד שכל הפרי מבושל והסוכר נמס (יכול לקחת גם כמה שעות). בתום הבישול יש לשים כפית מהריבה על צלוחית ולראות אם היא התקרשה, אם לא להמשיך לבשל או להוסיף מעט פקיטין. להכניס לצנצנות מעוקרות (ראה טיפ נפרד) ולצנן.
אנונימית
1 במאי 2010, 21:20
2
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

שואל השאלה: אם נגיד אני רוצה להכין ריבת תפוחים עם קינמון אז צריך לקלף את הקליפה לפני הבישול?
A-SP ‏ (19)
1 במאי 2010, 22:47
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

עדיף לא לקלף כי ככה הטעם הולך
אנונימי
2 במאי 2010, 00:08
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

שואל השאלה: תודה על העזרה :)
A-SP ‏ (19)
2 במאי 2010, 10:01
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

האם פקטין טוב לשים בריבות?
the king
9 במרץ 2012, 11:16
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

צירפתי קישור למתכון פשוט ומפורט לריבת שזיפים. או יותר נכון, קונפיטורת שזיפים
הבשלן
16 בינואר 2013, 23:28
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה