2 תשובות
רעיון שלי שאני תמיד מכינה איתו כדורי שוקולד, לא חייב בשטח..
תקחי אמגזית וקלחת תרתיחי חפיסת שוקולד (אפשר גם יותר תלוי בכמות שאת צריכה)
ותוסיפי מים עוד שהוא יהיה נוזלי ממש
ובינתיים תקחי ביסקוויטים לפי הכמות שאת צריכה שימי אותם בתוך שקית תתחילי לגרוס אותם עד שיהיו פירורים ואז פשוט תקחי קערה אחרי שימי בה את הביסקוויטים המפוררים ותוסיפי את השוקולד ותתחילי לערבב טוב טוב עד שזה נהיה גוש..
ואז פשוט תגלגלי אותם לעיגולים..
וזהו:)
מקווה שעזרתי
חלב עמיד
באותו הנושא: