3 תשובות
קמח, ביצה ואז פירורי לחם
אנונימית
קמח, ביצה ואז פירורים.
יש איזה שף שמכין את זה ככה
מצרכים:
1. חזה עוף (דק / עבה - לפי עדיפות, שיהיה פרוס כבר לפרפר)
2. ביצים, פפריקה מתוקה ומלח
3. פירורי מצה
4. קמח ופירורי לחם
הוראות הכנה:
1. לטרוף את הביצים, הפפריקה והמלח
2. לשים את פירורי המצב בקערה אחת
3. לשים את הקמח ופירורי הלחם בקערה שניה ולערבב
4. להעביר את החזה עוף קודם בפירורי מצה
5. להעביר את החזה עוף עם פירורי המצה בטריפת הביצה (עם הפפריקה והמלח)
6. להעביר את החזה עוף בפירורי הלחם והקמח
7. לטגן במחבת עמוקה בשמן
מצרכים:
1. חזה עוף (דק / עבה - לפי עדיפות, שיהיה פרוס כבר לפרפר)
2. ביצים, פפריקה מתוקה ומלח
3. פירורי מצה
4. קמח ופירורי לחם
הוראות הכנה:
1. לטרוף את הביצים, הפפריקה והמלח
2. לשים את פירורי המצב בקערה אחת
3. לשים את הקמח ופירורי הלחם בקערה שניה ולערבב
4. להעביר את החזה עוף קודם בפירורי מצה
5. להעביר את החזה עוף עם פירורי המצה בטריפת הביצה (עם הפפריקה והמלח)
6. להעביר את החזה עוף בפירורי הלחם והקמח
7. לטגן במחבת עמוקה בשמן
באותו הנושא: