סטיפס ל ?  


איך מכינים שוקו חם טעים! כמו במסעדות ובתי קפה?

שואל השאלה: אנונימי‏  (19 במאי 2012, 07:50)
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
שמים קקאו סוכר מים רותחים חלב וקובית שוקולד ויש מכונות שגם עושות למעלה את הקצפת:)
המשיב: יעל97 (עונה בכיר) ‏ (829)
בתאריך: 19 במאי 2012, 07:52
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

מוזגים לכוס מים רותחים.
שמים לתוך המים הרותחים 3 כפיות גדושות של אבקת שוקו.
מוזגים חלב חם לכוס של המים הרותחים ושל השוקו. מערבבים.
שמים כמה מרשמלו וקש..
בתאבון (אפשר לחכות עד שהמרשמלו ימס אחרי זה לערבב ויהיה כמו קצפת ) (רצוי להשתמש במרשמלו לבן בלבד)

המשיב: אנומימית בחיבוק:) ‏ (39)
בתאריך: 19 במאי 2012, 08:06
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

לא לא. בלי מים רותחים. בפינג׳ן מרתיחים חלב. שניה לפני שהוא גולש מורידים אותו ושופכים לכוס ושם מוסיפים את הקקאו/שוקולית או מה שתרצי. העיקר שהבסיס יהיה חלב חם ולא מים חמים, זה משנה את הכל!
המשיב: פיטפיט ♫ (עונה בכיר) ‏ (548)
בתאריך: 19 במאי 2012, 08:44
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

שמים קוביות שוקולד ואז מרתיחים חלב טמערבבים
המשיב: chenushhh (עונה בכיר) ‏ (760)
בתאריך: 19 במאי 2012, 08:49
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

תקשיביי אני תמיד מכינה ואת לא מבינה איזה טעים זה:
1. קחי אבקת קקאו של שוקו שימי כמה שאת רוצה...
2. חממי מים בקולר
2. קחי כוס נקייה שימי בה חלב ותחממי את שהחלב מתחמם
3. שימי קודם את ממש טיפה מים רותחים ואחר כך תשפכי את החלב
4. שימי רק אם את רוצה קצת סוכר כדי שיהיה יותר מתוק
5. שימי מעל קצפת

וזהו ואת לא מבינה עד כמה זה טעיים! יאמיי עשית לי חשק!
המשיב: you want a cake on your face? ‏ (274)
בתאריך: 19 במאי 2012, 09:43
2
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

תרתיחי מים חמים, עד שזה ירתח קחי כוס שימי שם 2 וחצי כפות אבקת שוקולית וכפית וחצי סוכר תוסיפי את המים הרותחים ואז קחי חלב תנערי אותו הרבה ואז כשנמאס לך לנער תוסיפי את החלב
ואז תערבבי ותוסיפי כפית ממרח שוקולד שאת אוהבת וגם תוסיפי קוביית שוקולד מריר 50% או קוביית שוקולד חלב רגיל..
ויוצא לך ממש טעים אני שותה את זה כל בוקר...
המשיב: אנונימי
בתאריך: 4 באוגוסט 2014, 10:39
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה