התחברות
הרשמה
מדוע הגלוקוז נאגר בגוף כרב סוכר ולא כחד סוכר?
14 בינואר 2017, 13:24
סוכרת
גוף
סוכר
מדע
מדעים
תשובה אחת
כי רב סוכר יותר עשיר באנרגיה. אין טעם לאגור משהו שאין בו הרבה קלוריות זמינות
ז
זבל מי שמלכלך D:
באותו הנושא:
מדוע הגלוקוז נאגר בצמחים כרב סוכר ולא כאחד סוכר?
מדוע הגלוקוז נאגר בגוף כרב סוכר ולא כחד סוכר?
מדוע הגלוקוז נאגר בגוף כרב סוכר ולא כחד סוכר?
מדוע הגלוקוז נאגר בגוף כרב-סוכר ולא כחד-סוכר? אשמח לעזרה
מדוע צריכים הרב סוכר או הדו סוכר להתפרק ליחידות קטנות?
מזון שמפחית את רמת הסוכר בגוף - יש משהו שאפשר לאכול שיוריד את כמות הסוכר בגוף?
כמה שאלות חשובות: מה תפקיד הויטמינים בגוף? מתי רב סוכר (גליקוגן) הופך לגלוקוז (חד סוכר)?
מקומות לקניה של בצק סוכר - היכן אפשר לקנות גלוקוזה להכנת בצק סוכר?
סוגי הסוכרים הם חד סוכר דו סוכר ורב סוכר או פחמימות שומנים וחלבונים?
למה רב סוכרים, עמילן וגליקוגן בנויים מיחידות של גלוקוז?
הסוכר בגוף הרדם - לאיפה הסוכר מגיע בגוף ואיך ממנו משמינים?