3 תשובות
בדרך כלל זה מפשיר תוך 7-8 שעות כשזה במקרר (הכוונה לעוף טחון ודברים שממש קפואים).
אם זה דחוף אפשר להשאיר בחוץ וזה מפשיר תוך 3-4 שעות.
כמובן שדברים קטנים ייקח להם פחות זמן להפשיר.
לגבי לילה שלם, זה בסדר גמור להשאיר אותו לילה שלם במקרר ואז בבוקר לבשל אותו.
המשך ערב מקסים לכולם (:
אם זה דחוף אפשר להשאיר בחוץ וזה מפשיר תוך 3-4 שעות.
כמובן שדברים קטנים ייקח להם פחות זמן להפשיר.
לגבי לילה שלם, זה בסדר גמור להשאיר אותו לילה שלם במקרר ואז בבוקר לבשל אותו.
המשך ערב מקסים לכולם (:
בחורף הפשרה אפילו במקרר לוקחת יותר זמן. ואם צריך דחוך אפשר בחוץ רק אם אתה מכניס את הבשר למים קרים. ככה סתם לא מומלץ להפשיר בחוץ, למרות שאנשים עושום את זה דיי הרבה..
שואל השאלה:
אז 7 8 שעות לפני כשאני רוצה לבשל עוף או בשר אני שם לילה במקרר? זה צריך להיות במסננת?
אז 7 8 שעות לפני כשאני רוצה לבשל עוף או בשר אני שם לילה במקרר? זה צריך להיות במסננת?
באותו הנושא: