5 תשובות
אסור לאכול עובש...
זה מגעיל ואולי עושה קלקול קיבה
תלוי מהי הכמות, וברוב המוחץ לא קורה כלום.
הרי העובש הוא כמו אנטיביוטיקה...
שואל השאלה:
קודם כל - זה תלוי בכמות. אם זה קצת עובש זה לא נורא כל כך, אני הייתי דואגת יותר ללחם עצמו שככל הנראה היה מקולקל. אם העובש רק התחיל להופיע על הלחם הוא לא מסוכן, אבל כאשר העובש כבר החל להתפשט, הוא מייצר מעין "חוטי שורש" שהם המסוכנים ומכילים חומרים רעילים. כמובן שלאכול עובש מרצון זה לא מומלץ, אבל אם לא שמת לב לזה והעובש נמצא בכמות קטנה זה בסדר גמור.
אוריין :)
בדרך כלל כלום