4 תשובות
לא הבנתי מה השאלה, את שואלת אם זה בסדר? אז כן, אני הכנתי ככה כמה פעמים, אפשרי גם בלי פלפל, אפשר לפרוס דק או כמו צ'יפס רגיל, ממליץ דק, יוצא קריספי (שמח לעזור)
תבשלי קצת את התפוחי אדמה, ואז תחתכי אותם לרצועות, תמרחי עליהם שמן זית עם מלח ופלפל (ממליצה גם פפריקה) ותכניסי לתנור.
אממ
לחתוך את תפוחי האדמה ולהשאיר במים כדי שכל העמילן יצא
לפזר על התבנית, טיפה שמן, מלח ופלפל
ולתנור ל20-25 דקות
לחתוך תפוחי אדמה לרצועות להניח מסודר על תבנית כדי שיאפו הווה בשווה, לשלוף שמן זית ולפזר מלח ופלפל שווה בשווה בכל התבנית. לאפות על 180 מעלות וכשהם רכים אפשר לצרוב במאתיים חמישים מעלות לשם הזהבה.