4 תשובות
כן
ממש לא
אנונימי
לא, ואם כן-במידה מוגבלת. וכנראה רק בשכבה בה היו המים במגע ישיר עם הדבש
על איזה תכונות אתה מדבר?
בדבש יש ויטמינים שנהרסים בבישול ולכן עירוי מים רותחים על דבש עלול להרוס חלק מהויטמינים, תלוי בכמות הדבש ביחס לכמות המים.
שאר הערכים התזונתיים (פחמימות בעיקר) לא משתנים.
מעבר לזה התכונות הכימיות של הדבש - צמיגות, צבע וכדו' כמובן שמשתנות בגלל הדילול במים, ללא קשר לחימום.
בדבש יש ויטמינים שנהרסים בבישול ולכן עירוי מים רותחים על דבש עלול להרוס חלק מהויטמינים, תלוי בכמות הדבש ביחס לכמות המים.
שאר הערכים התזונתיים (פחמימות בעיקר) לא משתנים.
מעבר לזה התכונות הכימיות של הדבש - צמיגות, צבע וכדו' כמובן שמשתנות בגלל הדילול במים, ללא קשר לחימום.
באותו הנושא: