5 תשובות
מנסיון שלי תוסיפי תבלין פיצה זה ממש משפר את הטעם לדעתי :)
להשאיר בטוסטר עד שיגיע למרקם שאת אוהבת...
טריק זה לחכות שיתחמם טיפה ואז לשים קצת חמאה וזה גורם לקראנצ'יות
טריק זה לחכות שיתחמם טיפה ואז לשים קצת חמאה וזה גורם לקראנצ'יות
שואל השאלה:
איפה לשים את החמאה?
איפה לשים את החמאה?
אנונימית
על הלחם.
מכיוון שכבר ענו לך בא לי לתת לך איזה עצה
תנסי לשים תבלין פיצה בטוסט.
את לא תתחרטי.
תנסי לשים תבלין פיצה בטוסט.
את לא תתחרטי.
באותו הנושא: