5 תשובות
במקום חלב צריך מים
ובלי קשר, צריך שוקוחד איכותי ואז לטמפרר אותו עם השיש ולהגיע למעלות המתאימות
שואל השאלה:
מה זה לטמפרר
אנונימית
את צריכה להמיס את השוקולד בבן-מארי עד שזה מגיע למעלות מספיק גבוהות
ואז לשפוך את השוקולד על שיש קר ולעשות תנועות של מריחה עד שהמעלות יורדות.
ואחכ לשים בתבנית ולמקפיא
* אם השוקולד מספיק איכותי הוא יתקשה גם בלי קירור
שואל השאלה:
אין לי מדחום איך אדע מה הטמפרטורה? ואיך אפשר להחזיר שוקולד שנמרח על כל השיש?
ומה זה בן מארי..
שוקולד פרה מריר זה מספיק?
אנונימית
חחח.. את יכולה לשלוח לי הודעה אני אפרט יותר