5 תשובות
לוקחת כוס זכוכית גדולה
שמה בפנים 2 כפות רסק עגבניות, פפריקה, מלח, פלפל וממלאה מים רותחים במקום שנשאר בכוס, מערבבת טוב והנה לך רוטב לפסטה:)
אני עושה את זה תמיד כשאין לי כוח להתחיל לבשל רוטב
וזה יוצא ממש אחלה
אם זה לא מספיק לך לפסטה פשוט תכיני עוד בכוס ותוסיפי
שמה בפנים 2 כפות רסק עגבניות, פפריקה, מלח, פלפל וממלאה מים רותחים במקום שנשאר בכוס, מערבבת טוב והנה לך רוטב לפסטה:)
אני עושה את זה תמיד כשאין לי כוח להתחיל לבשל רוטב
וזה יוצא ממש אחלה
אם זה לא מספיק לך לפסטה פשוט תכיני עוד בכוס ותוסיפי
לספגטי אכילה פשוט
לחמם בסיר רסק ושמן לשים את הספגטי המוכן לערבב הרבה ולהוסיף מלח
לחמם בסיר רסק ושמן לשים את הספגטי המוכן לערבב הרבה ולהוסיף מלח
אני תמיד עושה עם רסק עגבניות בקופסא,
שמה תבלינים וחריף
זה יוצא מושלם
שמה תבלינים וחריף
זה יוצא מושלם
לקנות מוכן
לקנות מוכן...
באותו הנושא: